Bomboane Raffaello

de JulyCris in Dulciuri, 20 Mai 2014 | 15088 vizualizari

 

Am vazut si alt fel de reteta pt aceste bomboane. Cu siguranta am s-o incerc si pe cea care se face cu unt si lapte praf. Eu pe aceasta am vazut-o la Jamila.(jamila cuisine)-sper ca zic bine. :)
Rapida si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 250 ml lapte condensat (dulce)
  • 100 gr nuca de cocos+30 gr pt ornat
  • migdale prajite
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Nuca de cocos se amesteca cu laptele condensat si se lasa 15 minute ca sa-si traga nuca de cocos,laptele. Se fac bilute in mana iar in mijlocul fiecarei bombonici se pune cate un sambure de migdala. Se "aranjeaza" bine biluta si se da prin nuca de cocos. Se procedeaza la fel pana terminam compozitia. Mie mi-au iesit aproximativ 40 de bomboane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello