Bors de legume cu zdrente de ou

de RuxyRux in Ciorbe, 29 Noi 2010 | 7507 vizualizari

 

Un bors vegetarian tare gustos....

 

INGREDIENTE

  • Zarzavat:
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 radacina de patrunjel mare
  • un pastarnac mare
  • 3 cartofi mari
  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • o legatura leustean  
  • o mana frunze de telina  
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 cescuta orez
  • 3 linguri ulei
  • 1 l bors
  • sare dupa gust
  • 3 oua batute
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de legume cu zdrente de ou:

Se toarna uleiul in oala in care facem borsul,  putina apa, apoi se adauga legumele tocate pe rand si se soteaza putin( in jur de 5 minute), se pune apa si se lasa sa fiarba. Se adauga si orezul.

Cand toate ingredientele au fiert, dregem  cu un ou batut  si putin bors, potrivim de sare si facem zdrentele turnand in ploaie cele doua oua batute... Adaugam si mararul, leusteanul, telina si patrunjelul toate tocate marunt.  Stingem focul si lasam putin acoperit. E foarte foarte bun si-l putem servi dupa dorinta cu iaurt sau cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de legume cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de legume (de post)