Bors de pipote de curcan

de katty in Ciorbe, 26 Noi 2020 | 5187 vizualizari

 

Imi plac foarte mult pipotele de curcan  asa ca astazi le-am pus intr-un bors.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pipote de curcan
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 tije telina Apio
  • 2 cartofi
  • 150 gr conopida
  • sare
  • piper
  • 1 conserva rosii
  • 1 lingura ulei
  • leustean verde
  • bors dupa gust
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pipote de curcan:

Curatam pipotele de resturi. le spalam bine si le taiem in 2-3 bucati. Punem pipotele intr-o oala cu apa cat sa le acopere si sa le  depaseasca. Fierbem si spumam bine pentru a obtine o zeama limpede. Cand pipotele sunt fierte de jumatate adaugam legumele taiate cubulete.Dupa 10 minute adaugam si buchetele de conopida si conserva de rosii mixata. Mai fierbem 15  minute, adaugam sare, piper, bors dupa gust si ulei. Inainte de a opri focul adaugam leusteanul  verde tocat fin.

TIPS-URI

1

puteti fierbe pipotele intr-o oala sub presiune pentru a reduce timpul de fierbere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pipote de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

28.11.2020, 19:59

mihaelar63 1

28.11.2020, 20:27

Foarte bun !!!

Panacris 1

04.12.2020, 20:25

Bună idee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Zama de moare cu carnati afumati