Bounty Bars

de Cornelia89 in Prajituri, 10 Aug 2014 | 7230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat :
  • 50 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 200 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura praf de copt
  • Crema:
  • 300 ml lapte
  • 4 linguri rase gris
  • 50 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 100 gr nuca de cocos
  • Sirop:
  • 3 linguri zahar
  • 100 ml lapte
  • 2 lingurite cafea instant sau ness
  • Glazura:
  • 1 ciocolata
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bounty Bars:

Blatul - batem albusurile spuma cu zahar ,adaugam galbenusurile, untul topit, faina treptat. Se adauga praful de copt stins si cacaoa. Facem testul scobitorii , dupa ce a trecut testul scoatem din cuptor mai lasam sa se raceasca si incep sa insiropez blatul.

Sirop- Adaug laptele cu zaharul si cele 2 lingurite de cafea instant si il las pana se topeste zaharul.Opresc focul.

Crema -Punem laptele la foc impreuna cu zaharul ,dupa ce s-a topit zaharul adaugam cele 4 linguri de gris, cand incepe sa fiarba grisul se adauga untul ,se ia de pe foc compozitia si se adauga nuca de cocos.

Crema se toarna fierbinte peste blat si o uniformizez cu cutitul.

Glazura - Se topeste ciocolata cu laptele si mierea pe bain marie dupa aceea se toarna peste prajitura si se da la frigider pentru 3 h

Daca ti-a placut reteta noastra "Bounty Bars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Ubulika 1

11.08.2014, 17:09

Panacris 1

12.08.2014, 11:25

Rocsi 1

12.08.2014, 13:04

Buna prajitura!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de visine🍒🍒🍒

de Caty 2

la 16:42

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Desert bounty de casa