Branza feta la gratar

de susu in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2013 | 5023 vizualizari

 

Incercati-o si nu va veti mai satura de ea, am facut-o trei zile la rand, o reteta greceasca minunata cum este toata bucataria lor, nu m-am plans de nimic la capitolul asta cat am fost la ei, buna rece cat si calda, usoara, sanatoasa, rapida, nu va zgarciti la legume

 

INGREDIENTE

  • branza feta
  • busuioc
  • cimbru
  • ulei de masline
  • ardei grasi
  •  rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza feta la gratar:

Asezam pe folia de aluminiu ulei de masline, ardei taiati subtirel, rosii felii, busuioc, cimbru, ulei de masline, o felie branza de grosimea unui deget, iar ardei si rosii, ulei si strangem folia foarte bine. Incingem gratarul si punem pachetelele cate 5 minute pe fiecare parte dupa care mai lasam alte 5 pe fiecare parte. Servim calde, atentie la aburi. Am mai facut niste legume la gratar si ciuperci cu mujdei de usturoi.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza feta la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizzette pe felii de dovlecei