Brasovene de post

de alieli in Mancaruri de post, 8 Dec 2011 | 6819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • clatite(faina, apa minerala/plata, un varf de cutit praf de copt, sare)
  • 50-70 gr soia cuburi
  • 5-6 ciuperci champignon(mai mari)
  • 200-300 gr amestec de legume mexican
  • condimente(sare, piper, busuioc, oregano)
  • crema vegie gordon cu ciuperci(e o pasta din soia cu ciuperci in batoane ca cele de branza topita)
  • pasta de tomate sau ketchup
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brasovene de post:

Se fac clatitele(trebuie sa fie subtiri)

Se fierbe soia in apa cu delikat, dupa aceea se scurge bine si se taie cuburile in patru pentru a fi mai mici. In acesali timp se fierb separat ciupercile care se taie cubulete.

Intr-un vas se face sosul din jumatate de baton de crema vegie. o lingura de pasta de tomate sau ketcup, oregano, busuioc, sare si piper. Daca doriti puteti face alt sos de post.

Se caleste soia impreuna cu ciupercile pe care le condimentam putin. Separat se pun legumele cu un pic de ulei si un pic de apa sa fiarba inabusit, iar dupa ce scade apa se calesc putin legumele apoi se adauga soia cu ciupercile si sosul(din care se lasa separat o lingurita). Se mai lasa circa 1 minut pe foc.

Se pune umplutura pe clatite si se ruleaza ca sarmale apoi se ung cu sosul ce l-am pus deoparte, se dau prin pesmet si se prajesc in ulei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Brasovene de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

alieli 1

11.12.2011, 22:29

Multumesc pentru aprecieri si diaconta multumesc pentru compliment

diaconta 1

11.12.2011, 22:31

il meriti cu prisosinta
zambetul tau lumineaza pagina

alieli 1

13.12.2011, 22:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu marar si usturoi verde