Briose aperitiv

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2012 | 7835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 6 linguri lapte
  • 100 g faina
  • 200 g salam(puteti pune carnat,sunca,parizel)
  • 100 g cascaval(eu am pus Delaco)
  • 1 lingurita si jumatate praf de copt
  • 2 lingurite ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Intr-un castron batem ouale cu laptele, sare si piper. Apoi adaugam faina cernuta si amestecata cu praful de copt si omogenizam. Adaugam apoi cascavalul razalit si salamul. La final adaugam uleiul. Tapetam o tava de briose cu hartiute sau unt si umplem formele (deasupra mai putem presara cascaval).Dam apoi tava la cuptorul incins timp de 15-20 de minute pane se rumenesc deasupra.

Sunt bune atat calde cat si reci.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Din cantitatile precizate mai sus ne rezulta 12 briose.

2

Va sfatuiesc sa ungeti hartiutele inainte de a le umple, sau mai bine puneti direct in tava de briose tapetata cu unt, deoarece la prima tura briosele mi s-au prins de hartiute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (50)

BuburuzaBubu 1

05.06.2012, 00:38

chiar ca bunnna tare reteta

Angelina_Elena 1

05.06.2012, 09:39

multumesc frumos Privatelaura! sper sa iti placa rezultatul!

Angelina_Elena 1

05.06.2012, 09:43

multumesc frumos Bubu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură răsturnată cu pere - Rețeta simplă și delicioasă pentru un desert aromat

ieri la 18:03

Pui la cuptor reteta delicioasa pas cu pas

ieri la 16:58

Reteta de  tartă sarata cu rosii, un aperitiv pe placul tuturor!

pe 30.08 la 23:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3008 puncte

bucatarasa

1100 puncte

- Andreea -

1010 puncte

vasimur

136 puncte

Lau

Lau 9

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun cu oua si mozzarella