Briose cu biletele

de laylalala in Prajituri, 14 Mar 2011 | 3606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 60 gr zahar
  • 50 gr unt, topit si racit
  • 100 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 100 gr ciocolata alba, topita
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 100 gr ciocolata amaruie, topita
  • 1 lingurita esenta de rom
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu biletele:

Incinge cuptorul la 180˚C.

Bate ouale cu zaharul urmat de untul topit. Incorporeaza faina amestecata cu parful de copt si sarea. Imparte compozitia in doua. Intr-una adauga ciocolata alba si vanilia iar in cealalta ciocolata amaruie si esenta de rom. Toarna din ambele feluri de aluat (dar nu amestecate) intr-o tava de briose tapetata cu foaie de copt pentru briose. Da briosele la copt 20-25 minute,pana cand s-au rumenit usor.

Lasa briosele sa se raceasca complet apoi decoreaza-le dupa imaginatie, legand de fiecare cate un biletel cu un mesaj frumos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu biletele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

LUK 1

14.03.2011, 23:27

super

adry88 1

03.06.2011, 11:24

imi place de tn pt k iti ies foarte bine toate retetele felicitarile mele sincere

laylalala 1

03.06.2011, 12:36

mersi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt, lamaie si mac