Briose cu ciocolata

de divainbucatarie in Dulciuri, 15 Dec 2010 | 5076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina + faina pentru tapetare
  • 25 g pudra de cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 2 linguri unt topit + unt pentru tapetare
  • 10 linguri de lapte
  • 250 g zahar
  • 2 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Intr-un bol amestecam ingredientele solide: faina, praf de copt, sare si cacao.
In alt bol amestecam ouale cu zaharul pana devin ca o crema pufoasa. Adaugam esenta de vanilie si untul topit.Incorporam pe rand ingredintele solide si laptele. Turnam compoazitia in formele tapetate cu unt si faina. Dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 30 de minute. Tapetam cu zahar pudra sau cu albus de ou frecat cu zahar pudra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

LUK 1

15.12.2010, 17:01

ce frumoase sunt5

kamy 1

15.12.2010, 20:58

astea da briosi crescute la fav cu ele 5f

divainbucatarie 1

15.12.2010, 21:25

In priumul rand multumesc tuturor pentru aprecieri.
In al doilea rand eu nu am folosit hartiute, nu pentru ca nu aveam ci pentru ca briosele mele ies f usor din tava. le las cam 5 minute la racit si apoi le rotesc usor in stanga si in dreapta si ies... Hartiute pt briose poti gasi la Selgros (100buc) sau in Ikea (65 buc) .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu fructe uscate