Briose cu suc de portocale

de RoXx in Dulciuri, 1 Dec 2015 | 5792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 130 grame unt nesarat
  • 130 grame zahar
  • 2 oua
  • 125 grame faina alba de grau
  • 3 grame praf de copt
  • 45 ml suc proaspat de portocale
  • vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu suc de portocale:

Intr-un castron se freaca untul cu zaharul si se pune treptat sucul de portocale.

Se adauga ouale cate unul, faina amestecata in prealabil cu praful de copt si vanilia (poate fi pastaie sau esenta).

Aluatul moale rezultat se pune in formele de briose si se da pentru 20 de minute la cuptorul preincalzit la 170 de grade.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu suc de portocale" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (23)

mirela0911 1

04.12.2015, 10:42

Ce frumoase-s!

RoXx 1

06.12.2015, 11:46

multumesc

Bya Ralu 1

13.12.2015, 13:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete pictate