Briose mozaic

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2010 | 12861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g taitei cu ou
  • 200 g sunca
  • 1 conserva legume mexicane (eu am folosit Bonduelle)
  • 200 g smantana
  • 5 oua
  • 200 g cascaval ras
  • 1 ceapa
  • 1 praf de copt
  • sare, piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose mozaic:

Se fierb taiteii in apa cu sare dupa instructiunile de pe ambalaj iar apoi se scurg de apa.

Intr-o tigaie se pune la calit ceapa in putin ulei de masline. Se adauga apoi legumele mexicane si sunca taiata cubulete. Se calesc toate putin si se potrivesc de sare si piper.

Intr-un alt vas batem ouale iar apoi adaugam smantana si cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici. Adaugam praful de copt si omogenizam. Se adauga taitetii storsi bine si amestecul de legume cu sunca. Se amesteca bine si se mai potriveste de sare.

Ungem formele de briose cu unt sau punem hartie speciala de briose si umplem cu compozitie.

Dam la cuptor pentru 30 de minute.

Sursa

TIPS-URI

1

Pentru ca nu mi-au ajuns formele, am pus compozitia ramasa intr-o tava de chec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose mozaic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

La Ancuta 1

29.11.2010, 13:33

Corina

Crista_Luca 1

29.11.2010, 21:54

idee buna ... cu formele ... eeeh si daca nu vrei s te chinui prea mult la pui in tava de chec ..eu asa fac

La Ancuta 1

29.11.2010, 22:03

si eu am facut briose numai din jumatate din cantitate, restul am pus-o in tava de chec.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval