briose si chec aperitiv

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2013 | 12752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 180 ml smantana
  • 250 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 gr salam sasesc
  • 1 ardei gras
  • 6 masline verzi fara simburi
  • 60 ml lapte
  • 2 castraveti murati
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA briose si chec aperitiv:

Batem ouale impreuna cu sarea, adaugam apoi smantana, salamul taiat fasii, ardeiul tocat marunt, maslinele si ele tocate marunt, faina amestecata cu praful de copt si castravetii taiati cuburi mici, piper. Amestecam bine.

Turnam apoi laptele si amestecam totul.

Intr-o tava de chec, respectiv forme de briose turnam compozitia si o dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru circa 25 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "briose si chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

- Andreea - 1

09.01.2013, 23:33

Ana_O 1

15.01.2013, 15:36

ce galben frumos si ce pufos pareee!

- Andreea - 1

15.01.2013, 17:31

e tare bun...cred ca de la oua a iesit asa galben

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza, morcov si dovlecel