Broccoli cu fasole verde la cuptor

de oanapl in Mancare copii, 7 Mai 2017 | 7898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g fasole verde
  • 1 broccoli mic
  • 100 g cascaval
  • 5 oua
  • 50 ml smantana
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei + 1 lingura pesmet (pentru tapetat vasul)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli cu fasole verde la cuptor:

Desfaci broccoli in buchetele si le fierbi in apa cu sare, timp de 5 minute. Fierbi fasolea spalata, curatata de codite si rupta bucati.

Ungi cu ulei un vas yena si il tapetezi cu pesmet. Bati ouale cu smantana si condimentezi dupa gust, cu sare si piper.

 Amesteci broccoli cu fasolea verde si le pui in vasul yena, apoi adaugi ouale batute cu smantana.

Introduci vasul in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C si il lasi timp de 20-25 de minute. Scoti vasul si presari cascavalul dat pe razatoare si introduci vasul pentru inca 5 minute, in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli cu fasole verde la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane cu telemea Delaco