Bruschetti al pomodoro

de mihaelalalala in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2014 | 4668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine bagheta
  • 2 rosii de marime potrivita
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • oregano
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschetti al pomodoro:

- taiem painea feliute, de 1 cm grosime aproximativ;

- le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt;

- ungem feliile de paine cu ulei de masline;

- dam tava la cuptor pt. 6-8 minute pana cand bruschetele devin rumene si crocante;

- rosiile le taiem cubulete mici si le condimentam cu sare si oregano dupa gust;

- dupa ce s-au racit bruschetele, le frecam cu usturoi iar deasupra punem cate o lingurita din compozitia de rosii;

- la final am pus cate o frunzulita de busuioc pe fiecare bruschetta.

SERVITI VA ROG!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschetti al pomodoro" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Omleta in crusta de malai