Bucatini cu friptura ramasa si sos cu branzeturi

de violeta30 in Paste, 9 Apr 2018 | 1894 vizualizari

 

Bunatati de Paste ! Sau dupa Paste :) 
Daca va ramane friptura puteti sa faceti o bunatate de paste ;) asa cum am pregatit si eu.

 

INGREDIENTE

  • friptura ramasa
  • 1/2 pachet de paste Bucatini
  • ciuperci fripte la gratar
  • 75 g branza Camembert
  • 2 linguri pasta tomate
  • 3 linguri de smantana
  • 3 linguri ulei
  • 100 g cascaval afumat
  • apa
  • sare
  • condimente in functie de preferinte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucatini cu friptura ramasa si sos cu branzeturi:

Taiem friptura feliute subtiri (eu am avut pastrama de oaie si carne de porc), ciupercile la fel si le punem la calit in ulei, peste care vom adauga o ceasca de apa. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba si sa scada apa.

Intre timp pregatim pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Cand a scazut apa la friptura. adaugam branza camembert, smantana si pasta de tomate. Lasam sa fiarba 5-10 minute si punem si condimentele. Adaugam pastele, peste care vom pune cascavalul razuit. Amestecam bine si lasam 5 minute sa se intrepatrunda aromele.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatini cu friptura ramasa si sos cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Paste cu chiftele si sos de rosii