Budinca cu paste si spanac

de dakris in Penne, 16 Mar 2012 | 10389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g spanac congelat
  • 200 g penne
  • 3 oua
  • 30 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 2 cepe
  • 3 linguri pasta de tomate
  • cateva fire marar
  • sare, piper, busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu paste si spanac:

Pastele se fierb in apa cu sare si se scurg.

Ouale se bat si se amesteca cu laptele si mararul tocat.

Ceapa tocata julienne se pune intr-o tigaie cu ulei si 1 ceasca de apa si se acopera cu un capac. Se lasa sa fiarba pana scade apa si ceapa s-a inmuiat moment in care se adauga pasta de tomate care se lasa sa se "prajeasca" in uleiul ramas 5 min. Se adauga si spanacul dezghetat si putina apa incalzita si se mai lasa pe foc inca 5 min. apoi se pune la racit.

Se varsa compozitia (poate sa fie si calduta) peste paste, se amesteca si se toarna totul intr-un cas termorezistent/tava teflonata unsa cu unt/ulei. Deasupra se varsa compozitia cu oua si se coace in cuptorul preincalzit cca 30 min, la foc mediu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu paste si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

helwa 1

03.04.2012, 11:35

Ce bine arata , fain fain!

dakris 1

04.04.2012, 12:25

Multumesc, Helwa! Fiului meu ii place foarte mult aceasta budinca...

dobrezaira 1

17.08.2012, 10:55

Bravo, e minunata.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor