Budinca de gris cu caramel, reteta delicioasa pentru un desert senzational

de Aletta in Prajituri, 18 Ian 2016 | 17212 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

18.01.2016, 11:24

simona72 1

18.01.2016, 11:48

Imi place grisul cu lapte! O idee tare faina!

Gicuta 1

18.01.2016, 11:54

Ce idee buna!

CameliaR 1

18.01.2016, 12:01

Mmm, ce fain arata!

Aletta 1

18.01.2016, 12:07

da,e si foarte bun .

mirela0911 1

18.01.2016, 12:08

Ce aș mai manca!

Adele 1

18.01.2016, 12:19

reisnaor_2006 1

18.01.2016, 12:21

o bunatate

Rita Ilies 1

18.01.2016, 12:33

Ce bine arată!

Anett 1

18.01.2016, 12:37

E foarte bun!

Aletta 1

18.01.2016, 12:45

Mirela,te invit

Aletta 1

18.01.2016, 12:45

Reisnaor multumesc frumos

Aletta 1

18.01.2016, 12:46

Anett, ai dreptate

Merisor 1

18.01.2016, 16:44

Ce bunatate!

Rocsi 1

18.01.2016, 19:38

Sigur este foarte buna!

Aletta 1

18.01.2016, 22:39

Multumesc draga Merisor

Aletta 1

18.01.2016, 22:40

Rocsi

miki_a 1

21.01.2016, 00:46

Imi place tare mult desertul tau!

Aletta 1

21.01.2016, 10:11

multumesc tare mult.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de gris cu caramel (Galatopita)