Budinca de paine, banane si nuci

de aura78 in Dulciuri, 15 Mar 2014 | 4501 vizualizari

 

SIMPLU SI BUN

 

INGREDIENTE

  • -125 g paine fara coaja (din ziua anterioara), taiata cubulete
  • -500 ml lapte
  • -4 oua
  • -2 banane
  • -8 nuci
  • -15 g unt
  • -50 g zahar alb
  • -50 g zahar brun
  • - 4 boluri de consome
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paine, banane si nuci:

Unge cu unt bolurile si tapiteaza-le cu zaharul brun.

Intr-un castron pune painea taiata cubulete ,laptele,zaharul alb si ouale.Tritureaza totul bine,pana cand vezi ca devine o crema liquida .Lasa totul deoparte pentru aproximativ 15 minute.

Taie bananele felii si punele in boluri .O jumatate de banana pentru fiecare bol.

Varsa crema peste banane si punei deasupra cate o jumatate de nuca .

Pune bolurile intr-o tava cu putina apa , la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade  ,pentru aproximativ 25 -30 minute.(Depinde de cuptor).

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine, banane si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Budinca scotiana de scones cu unt si crema de oua