Budinca "Paula"

de margot12 in Dulciuri, 14 Sep 2012 | 4977 vizualizari

 

Fetita mea cere tot timpul Paula daca vede reclama sau merge cu mine la cumparaturi si vede in raft, numai ca daca ii iau mananca o lingurita si gata pentru ca nu-i place. In schimb ii place budinca facuta (cea la plic) si astazi am facut-o "Paula" cu pete :).

 

INGREDIENTE

  • Budinca de vanilie sau frisca 1 plic
  • Lapte 500 ml
  • Zahar 2-3 linguri
  • Cacao 2 linguri
  • Zahar vanilat 1 plic
  • Smantana 1 lingura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca "Paula":

Preparam budinca urmand instructiunile de pe plic numai ca adaugam si o lingura de smantana si un plic de zahar vanilat cand dizolvam praful de budinca. O lasam putin sa se racoreasca dar amestecam tot timpul ca sa nu faca pojghita deasupra si o impartim in 2 parti.

O parte o amestecam cu cacaua si omogenizam bine pana se incorporeaza si cealalta parte ramane alba. Pregatim 2 pahare de coniac (le clatim cu apa rece) si punem budinca alba in ele. Ne inarmam cu o seringa cu care facem petele  (cum putem mai bine) si punem la rece.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Eu am pus mai putin de 500 ml lapte ca sa iasa putin mai tare budinca (cam 450 ml). Sa pot sa fac petele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca "Paula"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Impletite cu budinca si fructe de padure