Bulz cu carnati si branza

de Julie in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2010 | 14436 vizualizari

 

Pentru a face aceasta reteta eu am folosit formele mici rotunde( de briose) pentru a iesi mai frumos, dar se poate folosi orice fel de forma de vas.

 

INGREDIENTE

  • malai, apa, sare
  • branza putin sarata de vaci, data pe razatoare
  • carnati taiati rondele
  • oua
  • unt pentru uns formele
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz cu carnati si branza:

Din  malai, apa si un praf de sare  facem o mamaliga potrivit de moale.
O rasturnam si o lasam sa se raceasca putin, apoi o taiem felii.
Formele se ung cu putin unt si apoi se garnisesc cu felii mici de mamaliga.
Dupa stratul de mamaliga asezam rondelele de carnati, o lingura
cu branza rasa si acoperim din nou cu mamaliga.

Cat "modelam" mamaliga , ne udam mainile cu apa sa nu ni se lipeasca de degete...
Deasupra se mai aseaza o lingura cu branza rasa si se dau la cuptor pentru 15-20 min.
Putem sa mai adaugam si un ou deasupra.
In acest caz vor sta la cuptor ceva mai mult.

Se servesc imediat cu smantana si branza rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz cu carnati si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Ubulika 1

26.06.2010, 10:35

si eu vreau formeee ce bine arata

Julie 1

26.06.2010, 11:54

Ubulika, formele le-am luat din carrefour.Se numesc forme de budinca si sunt la set de 10 buc.Eu le folosesc si la briose.

Krystyan Trendy 1

06.05.2014, 13:24

foarte gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pinguinul din farfurie