Burger vegetarian cu sos Tzatziki si salata de spanac cu tomarillo si capsuni

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 3 Iul 2016 | 3023 vizualizari

 

Tomarillo este un arbust originar din Ecuador, Columbia, Peru ale carui fructe au gust usor amar si acru, aroma fiind descrisa ca o combinatie intre rosie si fructul pasiunii.

 

INGREDIENTE

  • 1 burger vegetarian (eu am folosit Vivera)
  • 2 felii de paine din tarate cu seminte
  • ulei de masline
  • cateva frunze de salata
  • 1/2 rosie feliata
  • Pentru sosul tzatziki:
  • 1/4 castravete
  • 2 linguri iaurt degresat
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita marar uscat
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1 lingura ulei de masline extra virgin
  • Pentru salata:
  • o mana de spanac proaspat
  • cateva capsuni coapte
  • cateva frunze de menta proaspata
  • 1 fruct de tomarillo
  • branza de capra
  • Pentru dressing:
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet din zmeura
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger vegetarian cu sos Tzatziki si salata de spanac cu tomarillo si capsuni:

Se prajeste burgerul conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se taie castravetele cuburi si se amesteca cu restul ingredientelor. 

Se amesteca toate ingredientele pentru dressing. 

Se taie capsunile si tomarillo felii si se amesteca cu spanacul, frunzele de menta, dressingul si branza de capra.

Se ung feliile de paine cu sosul tzatziki si se aseaza burgerul, frunze de salata si felii de rosii intre ele. 

Se consuma impreuna cu salata de spanac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger vegetarian cu sos Tzatziki si salata de spanac cu tomarillo si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

dantes 1

04.07.2016, 13:09

Interesant!

-Licurici- 1

05.07.2016, 07:57

mmm... ce bun!

miki_a 1

09.07.2016, 11:17

Ce reteta exotica!!!! Apreciez enorm talentul tau culinar!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis "Barza"