Button Cookies

de Julie in Prajituri, 20 Dec 2012 | 3377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75 g unt,
  • 50 g zahar pudra,
  • 1 galbenus de ou,
  • 125 g faina,
  • 2 linguri lapte,
  • esenta de vanilie,
  • scortisoara,
  • cardamon.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Button Cookies:

Se amesteca zaharul cu untul taiat bucati mai mici, sarea, scortisoara, cardamomul si galbenusul de ou. Se adauga faina si se framanta bine cu mainile, pana cand aluatul seamana cu niste firimituri mai mari. Se adauga laptele si esenta. Tot acum se pot adauga si cateva picaturi cu colorant alimentar, daca va doriti un aspect si mai simpatic. Aluatul se strange intr-o bila, se infasoara in folie alimentara, apoi se pune la frigider pentru 30 minute.

Formarea nastureilor:

Se intinde aluatul in foaie mai grosuta si se decupeaza mai intai forme rotunde. In mijlocul fiecareia se formeaza prin presare usoara, cate un cerc cu o forma putin mai mica. Cu ajutorul unui pai se fac apoi si cele patru gauri ale nastureilor.

Fursecurile se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc la 180 de grade, timp de 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Button Cookies" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta "made by Florinu"