Cafea cu coniac si inghetata

de Krystyan Trendy in Cafea, 17 Mai 2014 | 4024 vizualizari

 

O cafea aromata ... pentru voi! >:d

 

INGREDIENTE

  • 50 g cafea
  • 50 g zahar
  • 25 ml coniac
  • 80g inghetata
  • 500 ml apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cafea cu coniac si inghetata:

Intr-un ibric am pus apa si zaharul .

Cand incepe sa clocoteasca apa adaugam cafeaua.

Amestecam cu o lingura si lasam foarte putin sa fiarba .Cand caimacul incepe sa se ridice usor ,dam ibricul la o parte si il acoperim cu o farfuriuta timp de 3 -5 minute.

Dam farfuriuta la o parte ,adaugam coniacul in cafea  si amestecam .

Turnam cafeaua in cescute  ,iar in fiecare cescuta punem 10 g inghetata .

 

 

TIPS-URI

1

se poate folosi si frisca ,in loc de inghetata ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cafea cu coniac si inghetata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cafea spumoasa (espumoso de café)