Carnati proaspeti

de RuxyRux in Mezel de casa, 2 Ian 2014 | 12777 vizualizari

 

Cred ca stiti deja ca am castigat la concursul Bucataras de pe FB o masina de tocat pe care am daruit-o mamei de Craciun....asa ca multumesc tare mult Naumann si desigur bucataras.ro...si voi prezenta cateva retete pe care le-am preparat cu ajutorul ei pretios :)

 

INGREDIENTE

  • 3 kg ceafa de porc( cat mai grasa)
  • 1 pahar si jumatate de apa
  • un pahar de ulei( palmier am pus eu)
  • mate de porc( o cutie)
  • ienibahar( 1/2 lingurita)
  • cimbru( 1 lingura)
  • boia dulce( 1 lingurita)
  • piper( cat va plac de condimentati)
  • 5 capatani de usturoi( noua ne plac bine usturoiati)
  • sare( in jur de 3 linguri)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati proaspeti:

Carnea se toaca si se framanta impreuna cu condimentele, usturoiul, apa si uleiul. Umplem matele, desigur tot cu ajutorul masinii de tocat, este un procedeu destul de migalos, mai intai se sufla fiecare mat in parte apoi se trage pana la capat pe capatul masinii de tocat si apoi se porneste. Cu grija se inteapa matele daca se umfla si apoi se innoada la capete. Carnatii se pot usca la aer o vreme sau se pot pune direct in pungi la congelator.

Prajiti carnatii si serviti-i cu mustar, hrean si painica taraneasca :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati proaspeti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Carnati a la Pana