Cartofi Boulangère

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 28 Mar 2014 | 3859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1 ceapă mare, tăiată julienne
  • câteva frunze de salvie proaspătă
  • 400 ml supă de legume
  • 1 mână de parmezan ras
  • 10 grame unt, tăiat cuburi
  • sare grunjoasă
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Boulangère:

Cartofii se curăță și se taie felii. Se așează un strat de cartofi într-o oală de fontă, apoi fâșii de ceapă și câteva frunze de salvie, sare și piper. Se alternează straturile până se termină ingredientele, ultimul strat fiind de cartofi. Se așează câteva frunze de salvie deasupra, apoi se toarnă supa, se presară parmezanul și din loc în loc se așează câte un cub de unt. 

Se introduce oala în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pe raftul superior și se lasă o oră. 

Se poate servi ca fel principal sau garnitură.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Boulangère" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Corinuta 1

28.03.2014, 18:38

Rocsi 1

28.03.2014, 21:17

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete evantai