Cartofi cu oua si cascaval la cuptor

de Crista_Luca in Mancaruri cu carne, 3 Oct 2010 | 36181 vizualizari

 

usor de facut si foarte gustos ..

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mai mari
  • 3 oua
  • salam cu sunca (cat doriti.... eu am pus vreo 10 felii)
  • 5 - 6 linguri smantana
  • 200 ml lapte
  • cascaval, sare piper, delikat, patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu oua si cascaval la cuptor:

Se curata cartofii, se taie cubulete, si se pun pt 15 min la fiert, nu mai mult.

Salamul se taie cubulete si prajeste in putin ulei. Ouale se fieb si se curata.

Intr-o tava de cuptor una cu unt , se pune un strat de cartofi, salamul, ouale razuite, din nou cartofi, fiind ultimul strat.

Smantana se amesteca cu laptele, cascavalul razuit, delikatul si patrunjelul verde.Aceasta compozitie se toarna peste cartofi.

Daca doriti mai razuiti un start de cascavl peste toata compozitia.

Se pune la cuptor la 200 gr pt 50 min.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu oua si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cocosel condimentat in lapte cu mancare de mazare si mamaliguta