Cartofi cu unt in pergament

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2015 | 2841 vizualizari

 

Uneori cand am pofta de cartofi in unt apelez la acest mod de preparare usor si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi maricei
  • in jur de 35 sau 40 gr unt
  • sare
  • piper
  • hartie de copt( pergament)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu unt in pergament:

Fiecare cartof se da pe razatoarea mare, deasupra se razuie unt pe razatoarea mica se presara sare, piper.

Se strange pergamentul ca un saculet si se coc cartofii 50 de minute sau  o ora la cuptor, sau pana sunt rumeniti. Desprindeti cartofii cu o paleta si puneti deasupra tot ce doriti...alegerea mea a fost  muuult marar!

Simplu si bun!

TIPS-URI

1

Daca doriti cand sunt gata, desfaceti saculetul razuiti branza sau cascaval si mai lasati-i la cuptor pana se topeste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu unt in pergament" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

-Licurici- 1

30.09.2015, 09:00

Ce bun!

RuxyRux 1

01.10.2015, 23:51

Multumesc Licurici!

RuxyRux 1

01.10.2015, 23:51

Multumesc Anca!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu ciuperci