Cartofi gratinati cu kaizer

de ArianaBala in Porc, 2 Oct 2015 | 9495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi maricei
  • 3 oua
  • 100g cascaval
  • 200g kaizer
  • 1 lingura de iaurt grecesc cu 10% grasime
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati cu kaizer:

  • Feliem kaizerul si il rumenim putin in ulei.
  • Cartofii ii curatam, ii taiem in felii de aprox. 5 mm grosime si ii rumenim in acelasi ulei in care am prajit kaizer-ul.
  • Intr-un bol se bat cele 3 oua cu iaurtul, sare si piper, iar la final adaugam si 3/4 din cascaval.
  • Ungem o tava cu putin ulei si incepem sa adaugam ingredientele: un rand de kaizer, altul de cartofi, adaugam 1/4 din cascaval, apoi iar kaizer, cartofii ramasi, si la final turnam amestecul din bol peste cartofi.
  • Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade, pt. aproximativ 35 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti