Cartofi la cuptor cu cascaval si parmezan.

de pip69 in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2014 | 11642 vizualizari

 

Ceva delicios pentru un mic dejun sau o garnitura.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 1 foaie dafin
  • 2 oua
  • 6 boabe coriandru
  • un varf de cutit de rozmarin (pudra)
  • un varf de cutit de sare
  • un varf de cutit de piper
  • un varf de cutit de menta (pudra)
  • 100 gr. cascaval ras
  • 50 gr. parmezan ras
  • putin ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu cascaval si parmezan.:

Se pune la fiert intr-un vas apa cu sare si o frunza de dafin. Cartofii se curata de coaja si se taie in cubulete mai marisoare. Dupa ce apa incepe sa fiarba se pun cartofii sa fiarba aproximativ 20 - 30 minute.

Acum intr-un vas bateti cele 2 oua si incorporati ingredientele (cele 6 boabe de coriandru - pe care le-ati pisat intr-un mojar, rozmarinul, sarea, piperul, menta) mai puneti si 50 gr. de cascaval, parmezanul si putin ulei de masline.

Dupa ce cartofii au fiert, ii scurgeti de apa si ii incorporati in vasul cu ouale batute. Apoi tot amestecul il turnati intr-un vas termorezistent sau o tavita pregatita in prealabil cu hartie de copt. Peste tot amestecul dumneavoastra presarati restul de cascaval ras si tavita o introduceti in cuptorul preincalzit pentru alte 20 – 30 minute, pana cand observati ca pe deasupra cascavalul incepe sa-si schimbe culoarea.

Se poate servi atat rece cat si cald.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu cascaval si parmezan." nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

13.07.2014, 00:54

Raluca57 1

13.07.2014, 08:18

Foarte tentant! Si eu folosesc coriandru, mult.

Rocsi 1

13.07.2014, 19:49

Ce buni!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu ardei copti