Cartofi la cuptor cu salata de naut

de cristina1985 in Mancaruri de post, 22 Dec 2021 | 3746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru cartofi:
  • 1,2 kg cartofi
  • 60 ml ulei masline (de calitate,sau ulei floarea soarelui)
  • 2 lg-te oregano
  • 2 lg-ta cimbru
  • 1 lg-ta usturoi pudra
  • 1 lg-ta sare
  • Pentru salata de naut:
  • 1 conserva naut de 400 g (240 g scursa)
  • castravete
  • marar
  • ulei masline
  • sare
  • ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu salata de naut:

   Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie .Se face un amestec de ulei,oregano, cimbru,pudra de usturoi si sare. Se toarna uleiul cu condimente  peste cartofi si se amesteca .

     Pregatiti o tava mare, cu hartie de copt si puneti cartofii. Se introduc in cuptorul preincalzit, timp de 2 ore,foc mic. Se intorc la fiecare 30 minute.

   Salata de naut: nautul se scurge, se spala si se pune intr-un bol ,alaturi de ceapa verde taiata, marar, sare, ulei masline (putin) si castravete (taiat cubulete). Se amesteca si se serveste alaturi de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu salata de naut" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Varza la cuptor-post