Cartofi taranesti cu carnita

de Trombotik in Porc, 3 Oct 2012 | 3650 vizualizari

 

E prima oara cand postez pe acest site si sper ca retetele pe care le voi pune sa va fie folositoare :D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc(afumata sau neafumata)
  • 1 kg cartofi
  • o ceapa potrivita
  • ulei
  • usturoi
  • boia dulce
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu carnita:

Se pune uleiul la incins in care se picura putina apa. Cand este incins se adauga carnea de porc tocata cubulete potrivite si se amesteca. Dupa cateva minute in care se inabuse carnea, se adauga ceapa tocata marunt si putina boia dulce. Eu adaug boia pentru dulceata si sa ii dea putina culoare. Se pune cam o lingurita de boia dulce. Se lasa putin la inabusit si apoi se adauga cartofii tocati cubulete si se acopera cu apa. Se lasa la fiert pana cand sunt facuti cartofii si incep sa se sfarame. Se adauga usturoi pisat si sare,dupa gust.

Daca se doreste se poate adauga putin patrunjel tocat marunt.Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu carnita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

03.10.2012, 21:32

Bine ai venit

Sim0na 1

03.10.2012, 22:01

Bine ai venit! Delicios preparatul tau!

adry88 1

04.10.2012, 10:45

gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti cu afumatura