Cartofi umpluti la cuptor

de anne in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2011 | 13637 vizualizari

 

arta :))

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi mai mari
  • unt
  • cascaval
  • sunca
  • kaizer afumat
  • sare, piper
  • sos(eu am facut sos ca la pizza:D)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti la cuptor:

Se pun cartofii la fiert, in coaja, la foc mic sa nu se crape.
Se lasa sa se raceasca  dupa care ii scobim pentru a-i umple. Eu i-am taiat in doua pentru ca erau mai marisori si i-am lasat in coaja dar inveliti in foaie de aluminiu.

Ii umplem cu ce avem prin frigider:D Eu am folosit sunca taiata cuburi, kaizer afumat, salam cu sunca taiat marunt apoi am adaugat cateva feliute de unt peste fiecare cartof iar la sfarsit am pus cascaval.

Se da la cuptor pentru cateva minute cat sa se topeasca cascavalul si sa fie cartofii bine facuti .

Eu am facut un sos de pizza la ei..dar puteti incerca si cu altceva:D stiu eu...

 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu crema de branza la cuptor