Cascaval pana cu garnitura de legume

de Ancutsa in Mancaruri de legume, 17 Mar 2019 | 3313 vizualizari

 

Cașcaval pané de casă, cu garnitură de legume (orez și mazăre)

 

INGREDIENTE

  • 200 g cașcaval,
  • 4 linguri pesmet,
  • 4 linguri făină,
  • 1 ou,
  • 2 linguri orez,
  • 300 g mazăre congelată,
  • 50 g unt,
  • Sare, după gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pana cu garnitura de legume:

 

Se taie cașcavalul în felii mai grosuțe. Se dă fiecare felie prin făină, prin oul bătut bine și prin pesmet, apoi iar prin făină, ou, pesmet. Se prăjesc feliile de cașcaval într-o tigaie cu ulei încins, rumenindu-se bine pe ambele părți.

Pentru garnitură, se fierb mazărea și orezul (orezul se spală un pic înainte) în apă (atâta cât să le acopere) cu un praf de sare și unt. Se amestecă în ele din când în când, să nu se lipească. Când sunt fierte, se dau de pe foc.

Poftă bună!

 

Timp de pregătire: 10 min

Timp de gătire: 20 min

Porții: 4

Poftă Bună!

Dacă v-a plăcut rețeta mea, o puteți găsi și pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/03/cascaval-pane-cu-garnitura-de-legume.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pana cu garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de dovlecei, cu ardei si rosii