Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
"Retete de suflet"
Se spala castravetii si se taie capetele care pot fi amare.
Intr-un borcan de 5 litri se pun 2 legaturi de marar pe fund si se pozitioneaza castravetii sa incapa.
Deasupra se pune opritor sa tina castravetii sa nu se ridice la suprsfata.
Se amesteca o lingura de sare la 1 litru de apa calduta si se pune peste castraveti. (sunt necesari cam 3 litri)
Se pot pune si cativa catei de usturoi daca va plac, dar dupa mine incep sa semene cu cei de iarna cu usturoi.
Se acopera cu o farfurioara si se pun afara la caldura pentru 3-4 zile pana se acresc (ai mei s-au facut in 3 zile).
Cand sunt acri cum ne plac se introduc in frigider si se tin la rece pana se consuma.
Se consuma langa friptura.
Pofta Buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult