Castraveti murati cu Pikant Fix si usturoi

de alinutzika in Muraturi, 19 Iul 2011 | 11878 vizualizari

 

Pentru cei care sunt mai comozi, sau pentru cei care se feresc sa stea mult in bucatarie pe vremea asta calduroasa, va recomand o reteta de castraveti murati foarte rapida si delicioasa. Castravetii sunt acri, picanti si cu gust de usturoi,asa cum imi plac mie. Plus de asta, raman tari si FOARTE GUSTOSI!!!

 

INGREDIENTE

  • hrean
  • usturoi
  • 1 plic pikant fix iute
  • ardei iute
  • castraveti de 8-10 cm
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti murati cu Pikant Fix si usturoi:

Se spala castravetii si se pun in borcane, mai inghesuiti. Printre ei se asaza cate o felie de hrean, ardei iute taiat rondele si 2-3 catei de usturoi, la un borcan de 800 g.

Se prepara pikantul fix dupa instructiunile de pe plic si se pune peste castraveti. Se sigileaza borcanele.

Nu necesita fierbere! Rezista cativa ani in camara  - daca nu e papat pana atunci..:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati cu Pikant Fix si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti in otet