Ceafa de porc cu maghiran, la cuptor

de mihaelar63 in Porc, 10 Ian 2022 | 2654 vizualizari

 

 Acum in sezon rece preparam la cuptor. Ce este mai placut decat sa miroase imbietor la ora mesei?

 

INGREDIENTE

  • 6 felii generose de ceafa de porc -si cu os unele [900 gr]
  • 6 linguri rosii pasate proaspete/sau ketchup/ pasta rosii
  • 6 linguri faina alba
  • piper negru macinat
  • 1 lingura cu varf maghiran uscat si maruntit
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu maghiran, la cuptor:

  1.  Feliile de carne se sareaza si se pipereaza .
  2. Ungeti feliile de ceafa cu rosii pasate proaspete  pe ambele parti.
  3. Puteti inlocui rosiile pasate proaspete cu ketchup sau cu pasta de rosii.
  4. Presarati pe ambele parti ale carnii , maghiranul maruntit.
  5. Treceti feliile de carne prin faina alba si le puneti la prajit in ulei incins .
  6. Se prajesc usor pe ambele parti cate 3-4 minute .
  7. Dupa aceasta se transfera bucatile de ceafa in tava si8 se dau la cuptor 20 minute la 220 grade .
  8. Obtineti o ceafa foarte frageda in interior si crocanta in exterior .
  9. Serviti ceafa cu maghiran alaturi de garnitura si salata preferata .
  10.  Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Puteti inlocui rosiile pasate proaspe.te cu ketchup sau cu pasta de rosii..

2

Obtineti o ceafa foarte frageda in interior si crocanta in exterior

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu maghiran, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Friptura de Craciun la tava