Ceafa de porc prajita, cu cartofi prajiti si sos gorgonzola

de amradu in Porc, 11 Mar 2017 | 3265 vizualizari

 

A nu se consuma in exces, dauneaza grav greutatii !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa de porc
  • 1 kg cartofi
  • 150 g branza gorgonzola
  • 20 g unt
  • 40 g smantana
  • sare
  • piper
  • pudra de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc prajita, cu cartofi prajiti si sos gorgonzola:

Se taie ceafa in felii de 1.5-2 cm grosime, se da cu sare si piper pe toate partile, se prajeste pana devine crocanta.

Cartofii se taie in fasii medii spre mari (cum ii face bunica mea) se dau cu sare, piper si pudra de usturoi si se prajesc pana devin aurii.

Intr-un ibric, se topesete untul, se adauga branza gorgonzola si se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se adauga smantana, sare si se mai lasa pe foc 1 minut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc prajita, cu cartofi prajiti si sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor