Cega in sos (aproape) piccata

de Ina in Peste, 25 Mar 2018 | 6500 vizualizari

COMENTARII (17)

vasimur 1

25.03.2018, 13:42

MotanLaOale 1

25.03.2018, 13:43

bun bun

Ina 1

25.03.2018, 13:46

Daaa, azi ne-am rasfatat )

Bucataras Diana 1

25.03.2018, 13:48

RODIMUR 1

25.03.2018, 14:24

Ce specialitățI rafinate! Să vă fie de bine!

Valclaudia 1

25.03.2018, 14:46

Foarte apetisanta mancarea ta,Ina!

Lau 1

25.03.2018, 15:31

place

Constelatialeu 1

25.03.2018, 17:26

Te dai la delicateturi....

Ina 1

25.03.2018, 17:49

Va multumesc pentru aprecieri!
Ma mai sparg si eu in figuri din cand in cand ))

Ancutsa 1

25.03.2018, 18:29

Delicios! Vreau si eu o portie!

Ina 1

25.03.2018, 18:30

Cu drag!

Rahela Velicu 1

25.03.2018, 18:46

Corinuta 1

25.03.2018, 20:14

Am venit sa ma servesti, sa nu spui ca nu mai ai ca fac scandal

Rocsi 1

25.03.2018, 20:32

Este o reteta chiar faina cu peste!

elucubratiiculinare 1

28.03.2018, 08:49

imi place ideea

dantes 1

30.03.2018, 17:08

Super!

mihaelar63 1

21.05.2018, 22:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biban fript cu legume