Chec cu sunca si branza feta

de LopFras in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2010 | 21603 vizualizari

 

Tot pentru aperitiv o reteta simpla, de care o fac la evenimente festive si sarbatori: chec cu sunca si branza feta.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr sunca de porc sau de pui
  • 3 oua
  • 250 gr faina de grau
  • 150 ml lapte sau apa
  • 150 gr cascaval sau parmezan ras
  • 50 gr masline fara samburi
  • 150 gr fetaun plic de praf de copt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu sunca si branza feta:

Se amesteca toate ingredientele pana capata o consistenta vascoasa si se dau la cuptor, intr-o tava de cozonac cu hartie de copt, la foc mediu timp de 40-50 min. Se verifica coacerea prin impungerea cu o scobotoare. Daca scobitoarea este curata atunci e gata. Este o reteta festiva si foarte gustoasa. Musafirii o vor aprecia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu sunca si branza feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Teo 1

10.01.2010, 23:23

chiar as manca asa ceva.

itza_mesesan 1

13.01.2010, 08:53

salut eu acuma ma pregatesc sa-o fac ,sper sa-mi iasa bine . nu am mai facut niciodata

itza_mesesan 1

13.01.2010, 14:17

mama ce bine mi-a iesit nu as fii crezut .iti multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive bruschete cu naut