Cheesecake caramel cu miez de lapte

de adinabalerina79 in Prajituri, 12 Mai 2013 | 3116 vizualizari

 



pregatesc ori de cate ori avem pofta pot spune ca noua ne place foarte mult

 

INGREDIENTE

  • 300 gr biscuiti digestivi,1 cutie miez lapte natur DELACO 50 gr unt,50 gr cacao Droetker,1 pachet coaja rasa de lamaie Kotanyi,3 cutii branza proaspata Delaco ,300 gr zahar 4 oua,100 gr stafide DR.OETKER,
  • PTR CARAMEL AM FOLOSIT:
  • 100 gr zahar,50 gr unt,2 linguri lapte
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake caramel cu miez de lapte :

Mod preparare:

 

biscuitii se sfarma cu un sucitor sau la rabot(cine are),untul se topeste si punem peste biscuiti,framantam bine pana se moaie biscuitii,adaugam cacaoa ,pregatim o tava cu inel detasabil,ungem tava cu unt si o tapetam cu compozitia obtinuta.

Branza proaspata se amesteca cu zaharul ,ouale,adaugam stafidele si coaja rasa de lamaie ,iar compozitia obtinuta punem peste.

Dam la cuptorul bine incins cca 30 minute ,pana incepe sa printa crusta si sa se lege.

Miezul de lapte se aseaza peste dupa care se mai da la ciptor inca 10 minute .

pregatirea caramelului:

zaharul se pune la topit(atentie la foc mediu ,ptr a nu se arde),adaugam untul a,laptele si amestecam continuu pana cand incepe sa se lege,caramelul este gata ,si punem peste ceesecake,dam la rece 2-3 ore dupa care se poate servi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake caramel cu miez de lapte " nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

adinabalerina79 1

12.05.2013, 22:34

da stiu,am atasat pozele dar nu mi le a luat sau nu ma descurt ,sunt pozele mele ,

gio 1

14.05.2013, 00:37

Bun, bun!

adinabalerina79 1

14.05.2013, 12:48

o ideea grozava cu miez de lapte si caramel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu piscoturi de cacao in crema