Chiftele de post cu naut si conopida

de mimmi in Mancaruri de post, 16 Mar 2019 | 2734 vizualizari

 

Retete de post creative

 

INGREDIENTE

  • 320 g conopida
  • 240 g naut
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 catel usturoi
  • 2 linguri cu varf faina integral
  • ulei
  • Frunze de patrunjel
  • sare
  • piper
  • pudra chimen
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de post cu naut si conopida:

Punem conopida la fiert in apa cu sare, dupa care o lasam la scurs pana se racoreste putin.

Separat blenduim nautul scurs cu ceapa si usturoiul.

Blenduim si conopida.

Peste ingredientele de mai sus, adaugam 2 linguri de faina, Frunze de patrunjel tocate marunt si condimente dupa gust.

Amestecam bine compozitia si formam chifetelele prima data in mingiute dupa care le aplatizam intre palme.

Incingem 1 lingurita de ulei intr-o tigaie si prajim prima data o singura chiftea pentru a incerca compozitia.

Daca chiftelele nu stau peolalta inseamna ca, compozitia a fost mai umeda si trebuie sa mai adaugam 1 lingura de faina.

Prajim chiftelele cate 2-3 minute pe fiecare parte.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de post cu naut si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Falafel cu salata tabouleh