Chifteluţe cu sos de roşii

de diaconta in Porc, 13 Oct 2012 | 6584 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru chifteluţe:

  • 300 gr carne de porc tocata
  • 2 cartofi
  • 2 felii pâine
  • Un ou
  • 3 catei usturoi
  • Sare ,piper
  • Marar si patrunjel verde

Pentru sos:

  • O ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • Un gogosar rosu
  • 100 ml suc de rosii
  • Un catel de usturoi
  • Sare,piper
  • Busuioc
  • 2 linguri ulei

Pentru garnitura paste tagliatelle

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe cu sos de roşii:

Am pregatit mai întâi chiftelutele.

Am amestecat carnea tocata cu cartofii dati pe razatoarea cu ochiuri mici,dupa ce i-am stors putin de zeama.Am pus si painea înmuiata si scursa si ea.

Am pus usturoiul,oul ,verdeata si am condimentat.

Am facut chiftele mai mari pe care le-am pus în tava de briose în care am pus hârtiute.

Am vrut niste chiftele mai mari asa ca le-am copt în cuptor.

Pentru sos,am calit ceapa si morcovul cu putin ulei.Am adaugat rosiile oparite ,decojite si taiate bucati.

Am pus putina apa si am lasat sa fiarba la foc mic.

Am adaugat apoi gogosarul taiat ,sucul de rosii.Am condimentat.

Spre final am pus usturoiul si busuiocul.

Am pus chiftelutele in sos si am lasat sa fiarba doua trei clocote.

Am servit cu paste tagliatelle.

 

 

Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe cu sos de roşii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 08:58

grozave chiftelutele

babi5 1

16.12.2014, 08:45

diaconta 1

16.12.2014, 09:10

Multumesc Babi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Racitura cu carne de porc