Chiftelute de dovlecel

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2010 | 4388 vizualizari

 

mi-am amintit cat de mult imi placeau cand eram acasa la mama si cat de des imi faceam...m-a luat dorul de casa!:)

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei , cam 300 g
  • 1 ou
  • 100 g mozzarella
  • 2 cate de usturoi
  • 1 cartof potrivit
  • sare, piper
  • pesmet cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel:

dovlecelul se da pe razatoarea mica , se sareaza si se lasa 2-3 min, apoi s e scurge bine in pumni. cartoful se da si el pe razatoarea mica si la fel se scurge in pumn, se adauga la dovlecel. se piseaza usturoiul, se adauga oul intreg si s epotriveste de sare si piper. se leaga  cu pesmet pana devine o pasta omogena

se fac bilute mici  care se dau prin pesmet si apoi se coc in ulei, ca si chiftelele obisnuite. se pot coace si fara pesmet, asasunt mai moi, cu pesmet sunt mai crocante.( eu am facut si, si)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mozzarella in caleasca