Chiftelute de pui cu susan

de Oana in Pui, 6 Dec 2013 | 8058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de pui
  • un cartof mic
  • un morcov mic
  • o ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 linguri de marar si patrunjel tocate fin
  • 2 oua
  • 4 linguri de pesmet sau paine inmuiata
  • sare si piper
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu susan:

Se curata ceapa, usturoiul, cartoful si morcovul, se spala si se maruntesc fin la robot. Se amesteca cu carnea tocata, verdeata, ouale,sare si piper dupa gust si pesmet (sau paine inmuiata- dupa preferinta). Se amesteca compozitia cu mana si se formeaza chiftelute, care se trec apoi prin susan. Se prajesc in ulei incins si se scot apoi pe servetele de bucatarie sa absoarba grasimea lasata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

07.12.2013, 10:29

Si eu vreau sa fac macar o data chiftelute de susan sa vad macar cum sunt la gust

Oana 1

07.12.2013, 21:05

Foarte bune, Rocsi

deyutzky 1

10.12.2013, 01:31

yummyyy, cred ca`s tare bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume in vas roman