Chiftelute din dovlecel

de LUK in Mancaruri de legume, 12 Iun 2011 | 6503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-400gr dovlecel
  • 2 linguri de cascaval ras
  • o crenguta de marar verde
  • 1 ou
  • pesmet
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din dovlecel:

 Curatam dovlecelul de coaja,il dam pe razatoarea mica si il scurgem bine de apa.Intr-un bol il amestecam cu cascavalul ras,sare,piper,o lingurita de ou batut(restul de ou l-am folosit la dovlecel pane),o lingura de pesmet si mararul tocat marunt.

Din aceasta compozitie formam chiftelute pe care le dam prin pesmet apoi le prajim in ulei incins pana cand se rumenesc frumos pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

kamy 1

13.06.2011, 19:36

bune tare

MotanLaOale 1

14.06.2011, 09:13

antoaneta 1

26.09.2011, 12:11

delicioase si eu le fac dar un pic mai diferit trebuie sa incerc neaparat si cu cascaval

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu dovlecei