Cina rapida- noi seara nu mancam

de Constelatialeu in Porc, 18 Iun 2021 | 6336 vizualizari

 

Nu-s eu mare fac paste, dar din cand in cand pregatesc pentru unii amatori de chestii cu paste. Si cum am pe stoc paste de la cei de la Gyermelyi ( cica m-au tras la sorti la un concurs, norocul meu ;)))))))))))))))))))))))), am facut niste carne de porc cu paste , la tigaie.Mancabile si satioase...noi seara nu mancam..

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa de porc proaspata
  • 125 g paste cu 8 oua de la Gyermelyi
  • 250-260 g pasta de rosii
  • cca 20-30 ml ulei de masline
  • 1 lingura cu delikat home made
  • sare
  • piper colorat
  • usturoi crud din gradina ( supravietuieste eroic ploii care nu se mai termina)
  • cimbru uscat
  • busuioc verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cina rapida- noi seara nu mancam:

Mai intai mi-am pregatit ingredientele si am pus la fiert apa pentru paste, intr-o oala inalta cu cca 2 l apa si 1 lingurita de sare. Am taiat pulpa de porc in cubulete mici, am curatat usturoiul si l-am tocat mai marunt. Am pus la incins o tigaie am adaugat uleiul si bucatelele de carne,lingura de delikat,  am lasat sa se caleasca la foc iute cca 15 min,am potrivit de sare si piper apoi am adaugat usturoiul , dupa 10 min am adaugat pasta de tomate si pastele fierte. Am micsorat focul si am lasat sa mai fiarba cca 10 min. La final am adaugat cimbru uscat si busuioc pentru decor. Gata asta a fost tot, sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cina rapida- noi seara nu mancam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval