Ciorba cu pastai

de ella 87 in Ciorbe, 19 Mai 2019 | 1734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mai marisoara
  • 1 morcov
  • 3 cartofi
  • 300 g pastai
  • 1 tija telina
  • 1/2 ardei rosu
  • 3.5 litri apa
  • Sare
  • Piper
  • 3 linguri smantana
  • Coasta afumata
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • Leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pastai:

Taiem legumele dupa preferinte, eu le tai mai mic. Taiem coasta, sunca ce doriti afumata sa fie sa dea gust ciorbei.

Le calim putin in ulei cat sa se inmoaie usor. Adaugam apa sare si piper si lasam sa fiarba la foc mediu pana s-au fiert legumele. Gustam si din coasta carne sa fie  frageda.

Eu am folosit pastai congelate, le-am adaugat si pe ele dupa 20 min. Cartofii i-am taiat cuburi, ii punem mai spre sfarsit alaturi de bulion.

Cand totul a fiert, am pus smantana intr-un bol impreuna cu 2 polonice de zeama, am amestecat totul si am adaugat peste ciorba.

Am pus 2 linguri de otet sa dea un gust acrisor si o mana de leustean verde. 

A iesit o bunatate merge cu o ceapa verde. Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de galuste