Ciorba cu perisoare, reteta gustoasa cu multe legume

de Patricia Iordache in Ciorbe, 15 Mai 2013 | 41460 vizualizari

COMENTARII (39)

_Alina_ 1

16.05.2013, 08:37

Minunata!

diana_k 1

16.05.2013, 09:17

Patricia Iordache 1

16.05.2013, 09:18

Fetelor...va multumesc pentru aprecieri!

Lavinia 1

16.05.2013, 10:27

Ce bine arata

Patricia Iordache 1

16.05.2013, 12:06

RuxyRux 1

16.05.2013, 13:31

Ce frumoasa ti-a iesit!

Patricia Iordache 1

16.05.2013, 14:25

Dya Daniela Andrei 1

16.05.2013, 17:06

Foarte buna! Asa cum imi place mie!

kukibella 1

17.05.2013, 10:29

tare bine arata

Patricia Iordache 1

17.05.2013, 11:10

Dya, Kuki...multumesc!

Krystyan Trendy 1

26.10.2013, 12:36

foarte buna

DIANA B 1

22.11.2013, 15:39

Pfoaaaaaaaaai , acum am oprit focul la asa bunaciune ... e mor-ta-laaaaaaaaa e prima data cand am pus orez si leustean in perisoare si le-a dat un gust si o textura de mare exceptie ; ms frumos

babi5 1

17.12.2013, 17:36

foarte buna

Rahela Velicu 1

08.10.2016, 22:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec