Ciorba de cartofi cu afumatura si iaurt

de katty in Ciorbe, 8 Mai 2020 | 2863 vizualizari

 

O ciorbita usoara, aromata cu leustean proaspat.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 morcov
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi mari
  • 350 gr sunca taraneasca sau alta afumatura slaba
  • 200 gr iaurt grecesc
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • cimbru uscat
  • 2 linguri ulei
  • leustean proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu afumatura si iaurt:

Radem morcovul pe razatoarea mare si tocam ceapa marunt.

In uleiul incins punem morcovul ras si un praf de sare. Lasam la foc mic acoperit cu un capac pana se inmoaie usor, apoi adaugam ceapa. Cand ceapa a devenit translucida, adaugam afumatura taiata cubulete. Lasam sa se rumeneasca usor si stingem cu apa.

Cand incepe sa clocoteasca, punem cartofii taiati cubulete, foile de dafin si cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu afumatura si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza dulce, cu afumatura, reteta traditionala pentru o masa delicioasa si satioasa