Ciorba de coada de manzat

de Bunica in Ciorbe, 7 Dec 2011 | 7497 vizualizari

 

Am gasit la macelarie o coada frumoasa de manzat.....si m-am gandit ca ar fi buna de o ciorbita. Asa ca am cumparat-o. Si treci la oale bunica!

 

INGREDIENTE

  • o coada de manzat
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • o radacina de patrunjel
  • o radacina de telina mica
  • 1 ardei gras
  • 200 ml. suc de rosii
  • 250 ml. zeama de varza
  • o legatura de leustean
  • fidea sau orez dupa gustul fiecaruia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de coada de manzat:

Coada de manzat se spala, se portioneaza si se pune la fiert . Dupa ce a dat cateva clocote si a aparut spuma se varsa apa din oala. Carnea se spala si se pune iar la fiert. Cand este aproape fiarta coada de manzat se adauga legumele curatate, spalate si tocate marunt. Ciorbita se lasa la fiert in voia ei pana cand carnea incepe sa se desfaca de pe os. Se adauga sucul de rosii. Dupa cateva clocote se adauga zeama de varza. Se fierbe in continuare pana dispare spuma creata de zeama de varza, apoi se pune fideaua . Dupa ce a fiert fideaua se stinge focul si se adauga leusteanul taiat marunt. Se serveste calda cu ardei iute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de coada de manzat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bunica 1

12.03.2013, 14:48

Daca te plimbi pe site mai decoperi cate ceva

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 13:04

O bunatate !

abstract01 1

09.04.2019, 20:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de manzat